Nytt friskt blod

Gårdagens rekryterings- och prova-på-dag blev på alla tänkbara sätt framgångsrik. Vi kan lista två, troligtvis tre, nya ordonnanser till vår grupp, 15 knattar/ungdomar och 10 vuxna skrev in sig som nya betalande medlemmar, och vårt KM lockade 31 startande där Jon toppade.

Det var verkligen inspirerande och engagerande att se så många gripa sig an detta tillfälle att få känna på enduro och stifta närmare bekantskap med vår livsnerv, MC-ordonnansen. Jonte från JE68 gjorde det dessutom möjligt att ge flera MC-intresserade utan egen hoj, små som stora, en chans att få rulla runt på vårt fina område.

Nu gäller det för oss att hålla i och fortsätta på vårt spår att utveckla och bedriva en välordnad, organiserad och samordnad verksamhet för vuxna medlemmar som söker sig till Husie övningsfält och Revinge, och i ännu högre ursträckning bygga upp och driva en lockande och beständig satsning på knattar och ungdomar.

Potentialen kunde inte träda fram tydligare än den gjorde igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.