Från styrelsens möte 5 december 2012

Årsmöte 2013

För betalande medlemmar 2012 och 2013.

Datum – Vi har ett preliminärt datum för årsmötet, söndagen 10 februari klockan 15-18. Boka in tiden och se fram mot ett spännande innehåll och en givande gästföreläsning.

Motioner – Har du bra förslag och idéer? Håll inte inne med dem utan plita ned dem i en motion till årsmötet. Vi ska ha din motion senast 10 januari.

Kallelse – Senast i mitten av januari kommer du att få en kallelse till årsmötet. I första hand kommer vi att distribuera kallelsen via mejl (se till att vi får en uppdaterad mejladress från dig) och dessutom publicera den här på vår webbplats. Du som inte har uppgivit en giltig mejladress kommer att få kallelsen med vanlig post. Allt material, som motioner, verksamhetsberättelse och övriga möteshandlingar kommer endast att publiceras på vår webbplats.

Revinge

Vi har ännu inte fått ett avtalsförslag för 2013. Vi räknar ändå fortfarande med att vi får den muntligt avtalade tilldelningen för 2013 som alltså innebär att vi i stort sett får träningstillfällen en gång per vecka förutom större helger och under juni juli. Med den utgångspunkten kommer vi att planera in ett Revingeträningsprogram för våren.

Nygård/Robothallen/Husie

Det är fortfarande oklart när vi kommer att få tillträde till Robothallen. Det har samtidigt utfärdats ett nyttjandeförbud på Nygård som snart börjar gälla. Hur hanterar vi det? Vi kommer att fortsätta bedriva vår verksamhet på Nygård till dess att P7 och Fortifikationsverket hittat rätt former för flytten. Vi kommer att flytta viss administrativ verksamhet till Husie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.