Revinge – kontrakt

Hej i sommarbestyren: bada, sola, leta sommarkantareller, MTB:a i Häckeberga, eller kanske tom ett varv på någon endurobana.

P7 har idag meddelat att vårt kontrakt från 2002 för verksamheten på Revingefältet gått ut ut och att ett nytt gällande fom 1 jan 2013 kommer att förhandlas fram under hösten. Vi ser med tillförsikt fram mot kommande avtal.

Vi lämnade in ett förslag till P7 i maj för hur vi anser att vår övningsverksamhet behöver bedrivas med bla tillgång till Revingefältet. Vi ser fram mot att få utveckla våra tankar och behov med ansvariga på P7 i samverkansmöte efter semestrarna, dvs någon gång i augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.