FMCK Malmö

Jag, ordförande i FMCK Malmö med stöd av hela styrelsen, vill be er medlemmar om ursäkt för att vår transparens gällande den senaste veckans fråga har varit dålig. Vi skulle ha låtit följande information gå genom våra officiella kanaler mycket tidigare.

Det har under senaste veckan florerat rykten kring en sluten grupp på Facebook och en tävling bakom stängda dörrar som ska hållas på HÖF. Jag menar å det starkaste att det inte är hela sanningen.

Under relativt lång tid har det diskuterats hur HÖF kan utvecklas och verksamheten tas framåt. Nu har vi kommit så långt att slingan är förlängd och nya hinder finns på plats, då känns det naturligt att se hur mycket slingan orkar slitagemässigt och om vi eventuellt kan genomföra tävlingar på området i framtiden.
Verksamheten som det florerat rykten om är en tillämpad träning där ett antal förare skall få möjligheten att hjälpa oss att utvärdera HÖF i fråga om tävlingsmöjligheter.

Jag kan inte nog understryka att det alltså inte rör sig om en tävling utan en tillämpad träning för att testa tävlingsliknande moment på slingan på HÖF. Det är av praktiska skäl som den här tillämpade träningen genomförs med endast ett antal förare.

Inom kort kommer en inbjudan att publiceras på hemsidan och länkas på Facebook för alla att se.

Än en gång ber jag om ursäkt för vår dåliga transparens.

FMCK Malmö genom
Rasmus Persson, Kårchef