Knattar & ungdomar

Våra duktiga förare som genomfört GGN och Novemberkåsan med bravur, inspirerar till fortsatt träning för våra knattar i höst. Vi kommer löpande att lägga in träningar när väder och förutsättningarna tillåter detta. Håll utkik här på hemsidan och i Facebookgruppen ”Knattarna på Revinge”. Mer info om knatteträning hittar du här

 

Som en förlängning av vår knatte-/guldhjälmsverksamhet, kan vi glädjande nog meddela att det skapats en ungdomsgrupp för de som redan tävlar eller som har för avsikt att börja tävla. En grupp på ca 8 st kommer under Franz Löfquists ledning att drillas under vintersäsongen. Ska bli kul att följa dem på tävlingar under 2018. Mer info om ungdomsträning hittar du här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.