Röjdag

Hej alla medlemmar!

På tisdag (den 25 Juni) har jag planerat en röjdag på vårt körspår vid Nygård, det är då tänkt att bland annat växtlighet som börjar ta sig in på spåret skall klippas ner och beroende på hur många som dyker upp kanske även återfyllnader på spåret blir gjorda.
Jag tänker vara på plats från 1730, då vi kör en samling och genomgång av vad som ska hända, tills vi känner oss klara, dock senast 2200. Ju fler vi är desto fortare går det och mer kan vi få gjort. Meddela gärna om ni kommer så vi kan organisera arbetet på ett effektivt sätt.
 
Om någon har några frågor hör av er, tobias.hansson@fmckmalmo.se eller via kårens Facebooksida.
 
Tobias Hansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.