Guldhjälm Enduro

2018-03-06

Vi har ikväll tyvärr tagit beslutet att skjuta fram vår Guldhjälmsdag som skulle varit den 10/3 pga rådande förutsättningar ute i Revinge. Det är för riskabla förhållanden med tjäle i backen, snölagret som kan vara endera fruset eller blött, samt att det skall komma snö eller snöblandat regn uppe på detta några dagar i veckan nu. Utan dubbdäck går det inte alls att köra säkert, och även med dubbdäck är det en utmaning, speciellt för knattar.

Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt, men hoppas att vi kan återkomma med ett datum längre fram i vår, då vi kan genomföra det i samband med en knatteträning.

Ni är såklart hjärtligt välkomna ut att köra och träna med oss framöver. Håll er informerade via vår hemsida där ni finner träningskalender, former för medlemskap, knatteträning mm.

Hör av er om ni har några frågor kring vår verksamhet.

Martin Djignagård              martin.djignagard@fmckmalmo.se               0702-109503

Anders Larsson                   anders.larsson@fmckmalmo.se                     070-5431567

 

2018-02-14

Lördagen den 10/3 kommer vi att genomföra en dag där förare med enbart Guldhjälmslicens för motocross, får möjlighet att komplettera med enduro. Magnus Smith kommer att gå igenom skillnader som finns mellan motocross och enduro med både praktiska och teoretiska övningar. Det blir en hel del fokus på hur bansträckning görs i terrängen med pilar osv.

Vi kommer inte själva att ha möjlighet att hålla någon utbildning för Guldhjälmslicens detta året, men bjuder som sagt in till en kompletterande endagskurs för enduro.

När: Lördagen den 10/3 kl. 10:00-15:00 OBS! Förarmöte i depån kl. 9:45
Var: Revingehed (se hemsidan för vägbeskrivning)
Kostnad: Ingen (korv med bröd ingår till lunch)

Anmäl era knattar senast den 7/3 på e-postadress nedan. Vi har ett begränsat antal platser, så tveka inte för länge. Har ni frågor kring detta arrangemang eller vår verksamhet i övrigt, är ni välkomna att höra av er.

Väl mött önskar

Martin Djignagård martin.djignagard@fmckmalmo.se 0702-109503

Anders Larsson anders.larsson@fmckmalmo.se 070-5431567