Från styrelsens möte 14 november 2012

Medlemskap 2013 – Under veckan kommer du som betalt medlemsavgift 2012 att få ett medlemsutskick i brevlådan med uppgift om inbetalning för medlemsåret 2013. Vill du underlätta för hantering av SVEMO-licens och FMCK Malmö-medlemskort bör du se till att betala medlemsavgift så snart som möjligt, innan 15 december. Se till att du lämnar samtliga uppgifter som efterfrågas för att medlemsregistreringen sker med korrekta kontaktuppgifter, inklusive mejl.

Verksamhetsplan 2013 – Vi påbörjar nu arbetet med verksamhetsplanen för nästa för att se till att vi är väl förberedda innan året börjar. Fjolårets plan, 2012, blev det kanske lite sisådär med, vi tog över ett arbete som vi inte riktigt kunde överblicka omfattningen av i sin helhet. Nu är vi bra på banan och vet vad vi vill och behöver göra för att vår förening ska skapa förutsättningar för en stor och bred medlemskår.

Styrelseuppdrag 2013 – En valberedning är tillsatt. Några av styrelsens poster är öppna för nya intressenter. Hör av dig till Henrik Holmqvist eller Christopher Elg.

Julbord – Det finns fortfarande platser kvar till julbordet 12 december. Hur du anmäler dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.